Siirry sisältöön

Vuokrauskori

Vuokrauskorisi on tyhjä. Voit hakea sinulle sopivia asuntoja tai asuintaloja etusivun haun avulla ja lisätä ne vuokrauskoriisi. Vaihtoehtoisesti voit jättää avoimen asuntohakemuksen.

Ohita kuvakaruselli

Järvimaisemissa keskustan kupeessa

Jyväskylä, Lutakko

Kiinteistö Oy Schaumanin Puistotie 11 on 6-kerroksinen asuintalo Lutakon alueella Jyväsjärven rantamaisemissa. Suurimmassa osassa huoneistoista on järvinäköalat. Lutakossa asut rauhallisella alueella ja kuitenkin kivenheiton päässä keskustan kaikista palveluista.

Alueella on kauppoja ja ravintoloita ja kaupungin keskustaan kävelet kymmenessä minuutissa. Lutakosta on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Bussit kulkevat alueen läpi ja bussipysäkki on vieressä. Jyväskylän matkakeskukseen, josta junat ja linja-autot lähtevät, on vain 5 minuutin kävelymatka. Messukeskukseen on kilometri, samoin Lutakon toisessa päässä olevaan satamaan.

Lutakossa on monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Uusi puisto rakennettiin kesällä 2009 asukkaiden viihtyvyyden lisäämiseksi ja ympäristössä on erinomaiset puitteet ulkoliikuntaan. Uimarannalle kävelet viidessä minuutissa ja kävelyreitit Jyväsjärven ympäri lähtevät talon pihasta.

Perustiedot

Sijainti: Schaumanin Puistotie 11
Lutakko
40100 Jyväskylä
Tyyppi: kerrostalo
Tilat ja varustelu: kuivaushuone
urheiluvälinevarasto
Auton säilytys: autopaikka
Vakuus: 1 kk vuokraa vastaava summa
Vesimaksu: 23,50 €/hlö/kk
Autopaikka: 17-25 €/kk
Yhtiön vuokravastaava: Taisa Larjuskin
045 - 136 1356
taisa.larjuskin@viavesta.fi
Via vesta LKV Oy
www.viavesta.fi

Lisätiedot

Palvelut: Keskustan palvelut kilometrin päässä.
Joukkoliikenne: Jyväskylän matkakeskukseen 700 metriä
Lämmitystapa: kaukolämpö
Energialuokka: F2012
Julkisivu: useita

Asuntojen pohjakuvat

Yhtiön vapaat asunnot