Siirry sisältöön

Vuokrauskori

Vuokrauskorisi on tyhjä. Voit hakea sinulle sopivia asuntoja tai asuintaloja etusivun haun avulla ja lisätä ne vuokrauskoriisi. Vaihtoehtoisesti voit jättää avoimen asuntohakemuksen.

Ohita kuvakaruselli

Kiinteistö Oy Riihimäen Merkurius

Riihimäki, Peltosaari

Kiinteistö Oy Riihimäen Merkurius on vuonna 1991 valmistunut 6-kerroksinen asuintalo Riihimäen keskustan tuntumassa Peltosaaren kaupunginosassa.

Kiinteistö sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella. Täältä kuljet sujuvasti vaikka pääkaupunkiseudulle töihin, sillä uuteen matkakeskukseen on matkaa vain 300 metriä. Keskustan palvelut ovat alle kilometrin päässä. Myös kaikki lapsiperheiden palvelut ovat lähellä: alueella on päiväkoteja, ala-aste sijaitsee turvallisen kävelymatkan päässä ja lähikauppa on naapurissa.

Merkuriuksenkuja 1 on erinomaisella paikalla eri liikuntamahdollisuuksien kannalta. Esim. luontopolku lähtee 200 metrin päästä ja Peltosaaren liikuntapuistoon on 5 minuutin kävelymatka, missä voi harrastaa monien muiden lajien lisäksi mm. yleisurheilua, jääkiekkoa, jalkapalloa, jousiammuntaa ja pesäpalloa.

Taloyhtiöstä löytyy maksuton pesutupa ja kuivaushuone asukkaiden käyttöön, kerhohuone sekä saunatilat vakio- ja lenkkisaunavuoroineen. Myös huoneistokohtaiset irtainvarastot ja yhteinen pyörä-/ulkoiluvälinevarasto löytyvät pohjakerroksesta.

Kaikki Keva Kodit kuuluvat Green homes -verkostoon. Green homes -kiinteistöt ovat sitoutuneet energiankäytön ilmastovaikutusten nollaamiseen 2030 mennessä sekä energiatehokkuuden parantamiseen yhteistyössä vuokralaisten kanssa.

Tämä kiinteistö on kiinteistösähkön käytöltään täysin hiilineutraali. Kiinteistön käyttämä sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvista energialähteistä, pääosin kotimaisella tuulivoimalla 1.1.2023 alkaen.

Perustiedot

Sijainti: Merkuriuksenkuja 1
Peltosaari
11130 Riihimäki
Tyyppi: kerrostalo
Tilat ja varustelu: pesutupa
kuivaushuone
kellarikomero
hissi
taloyhtiössa sauna
Vakuus: 0 €
Vesimaksu: 24,70 €/hlö/kk
Yhtiön vuokravastaava: Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy
040 158 0999
vuokra.helsinki@kiinteistotahkola.fi
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy

Lisätiedot

Koneellinen ilmanvaihto: kyllä
Palvelut: Kauppakeskus Atomi 500 metrin ja keskustan palvelut alle kilometrin päässä.
Joukkoliikenne: Riihimäen juna-asemalle 300 metriä.
Lämmitystapa: suora sähkölämmitys
Energialuokka: G2014
Julkisivu: laattapintainen elementti

Asuntojen pohjakuvat

Energiatodistukset

Merkuriuksenkuja 1, 11130 Riihimäki

Yhtiön vapaat asunnot