Siirry sisältöön

Vuokrauskori

Vuokrauskorisi on tyhjä. Voit hakea sinulle sopivia asuntoja tai asuintaloja etusivun haun avulla ja lisätä ne vuokrauskoriisi. Vaihtoehtoisesti voit jättää avoimen asuntohakemuksen.

Ohita kuvakaruselli

Viihtyisää asumista

Helsinki, Käpylä

Kiinteistö Oy Sofianlehdonkadun senioritalo Sofia & Severi on suosittu, lämminhenkinen talo, jonka suunnittelussa on otettu huomioon ikääntymisen tuomat mahdolliset liikuntarajoitteet. Asunnot on tarkoitettu yli 55 -vuotta täyttäneille asukkaille.

Sofia & Severi on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan turvallista ja viihtyisää asumista. Talossa on aktiivinen asukastoimikunta ja asukkaiden järjestämää harrastustoimintaa. Kiinteistön ensimmäisessä kerroksessa toimii lisäksi Mainiokoti Sofia ja Severin 30-paikkainen hoivakoti ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville.

Sofianlehdonkadun senioritalo Sofia & Severi sijaitsee lähellä Kumpulan siirtolapuutarhaa ja Kätilöopiston sairaalaa. Lähimmän bussireitin n:o 65 pysäkille on lyhyt matka. Muut bussit sekä raitiovaunu 1 kulkevat vain 500 m päässä Mäkelänkadulla. Helsingin keskustaan on noin 5 km.

Kaikki Keva Kodit kuuluvat Green homes -verkostoon. Green homes -kiinteistöt ovat sitoutuneet energiankäytön ilmastovaikutusten nollaamiseen 2030 mennessä sekä energiatehokkuuden parantamiseen yhteistyössä vuokralaisten kanssa.

Tässä kiinteistössä on panostettu tasaisiin sisälämpötiloihin ja energiatehokkaaseen lämmitykseen älykkään lämmityksenohjauksen avulla, joka hyödyntää mm. alueellisia lähituntien sääennusteita. Kiinteistön käyttämä sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvista energialähteistä, pääosin kotimaisella tuulivoimalla 1.1.2023 alkaen.

Terveisiä asukkailta

"Talomme on siisti ja hyvin hoidettu sisältä."

Terveisiä asukkailta

"Asunnon sijainti on todella hyvä."

Terveisiä asukkailta

"Asioiden hoito yleisesti erittäin asiallista ja hyvää."

Perustiedot

Sijainti: Sofianlehdonkatu 5
Käpylä
00610 Helsinki
Tyyppi: kerrostalo
Tilat ja varustelu: pesutupa
kuivaushuone
hissi
taloyhtiössa sauna
Auton säilytys: autopaikka
Parkkipaikkojen lukumäärä: 17
Vakuus: 0 €
Vesimaksu: 24 €/hlö/kk
Autopaikka: 25 €/kk, paikkoja rajoitetusti
Yhtiön vuokravastaava: Keva Kodit (ark. klo 9-12)
020 614 2542
kodit@keva.fi
Keva
www.keva.fi

Lisätiedot

Koneellinen ilmanvaihto: kyllä
Palvelut: Lähikauppaan 650 metriä.
Joukkoliikenne: Bussi- ja raitiovaunupysäkit 500 metrin päässä.
Lämmitystapa: kaukolämpö
Energialuokka: F2014
Lisätietoja: taloyhtiössä kuntosali
Julkisivu: rapattu

Asuntojen pohjakuvat

Energiatodistukset

Sofianlehdonkatu 5, 00610 Helsinki

Yhtiön vapaat asunnot