Siirry sisältöön

Vuokrauskori

Vuokrauskorisi on tyhjä. Voit hakea sinulle sopivia asuntoja tai asuintaloja etusivun haun avulla ja lisätä ne vuokrauskoriisi. Vaihtoehtoisesti voit jättää avoimen asuntohakemuksen.

Ohita kuvakaruselli

Kiinteistö Oy Seinäjoen Torikatu 21

Seinäjoki, Keskusta

Torikatu 21 on vuonna 2000 valmistunut 4-kerroksinen asuintalo aivan Seinäjoen keskustassa. Ala- ja yläaste sijaitsevat kadun toiselle puolella  ja lukioon on matkaa alle 500 m.

Harrastusmahdollisuuksia Seinäjoelta löytyy runsaasti. Alvar Aalto-keskus kulttuuripalveluineen on lähelläsi. Uimahallille matkaa on 500 m, jossa on kuntosali, keilahalli, painisali ja isot liikuntahallit. Jouppilanvuoren liikuntapaikoille matkaa 1 km, jossa on jääurheilukeskus, jäähalli, palloiluhalli, hiihtoladut, laskettelurinne ja pururata.

Kaikki Keva Kodit kuuluvat Green homes -verkostoon. Green homes -kiinteistöt ovat sitoutuneet energiankäytön ilmastovaikutusten nollaamiseen 2030 mennessä sekä energiatehokkuuden parantamiseen yhteistyössä vuokralaisten kanssa.

Tässä kiinteistössä on tehty merkittävä panostus kiinteistön energiankäytön matalapäästöisyyteen. Kiinteistön lämmityksessä hyödynnetään ekologista ja energiatehokasta lämpöpumppua ja kiinteistön tarvitsema sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvalla energialla. Näin toimittaessa kiinteistön energiankäytön hiilidioksidipäästöt on saatu hyvin lähelle nollaa.

Perustiedot

Sijainti: Torikatu 21
Keskusta
60100 Seinäjoki
Tilat ja varustelu: kuivaushuone
kellarikomero
urheiluvälinevarasto
hissi
Auton säilytys: autopaikka
Vakuus: 0 €
Vesimaksu: 23 €/hlö/kk ennakkomaksu, tasaus kulutuksen mukaan
Autopaikka: 6 €/kk
Yhtiön vuokravastaava: FinCap Vuokrauspalvelu Oy Seinäjoki
010 411 9906
vuokraus.keva@fincap.fi
FinCap Vuokrauspalvelu Oy, Seinäjoki

Lisätiedot

Palvelut: Keskustan palvelut naapurissa.
Joukkoliikenne: Matkahuollon bussi- ja juna-asemalle matkaa 700 metriä.
Lämmitystapa: kaukolämpö
Energialuokka: C2009
Julkisivu: tiili

Asuntojen pohjakuvat

Energiatodistukset

Torikatu 21, 60100 Seinäjoki

Yhtiön vapaat asunnot