Siirry sisältöön

Vuokrauskori

Vuokrauskorisi on tyhjä. Voit hakea sinulle sopivia asuntoja tai asuintaloja etusivun haun avulla ja lisätä ne vuokrauskoriisi. Vaihtoehtoisesti voit jättää avoimen asuntohakemuksen.

Takaisin

Ajankohtaista

Pullantuoksuinen tutustuminen Hyrylän uusiin Keva Koteihin

Kiinteistö Oy Tuusulan Tykkimiehenraitissa oli 15.11.2022 vilinää ja vilskettä, kun Tuusulan kunnan järjestämä Ikääntyvien bussiajelu pysähtyi Tuusulan Hyrylässä sijaitsevaan uudiskohteeseemme.

Kierroksella ehdittiin kurkata muutamaa kaksiota, pihaa ja kerhohuonetta. Hyvin varustellut huoneistot sekä yhteinen piha-alue saivat käynnin aikana paljon ihastelua eikä ihme, sillä nämä kodit ja viihtyisä piha todella kutsuvat nauttimaan sujuvasta arjesta. Kierroksen yhteydessä vierailijoita odotti kerhohuoneessa ihana korvapuustin tuoksu ja mukava yhteinen kahvihetki.

Tuusula on Suomen kolmanneksi elinvoimaisin kunta (Yle 3.11.2022). Bussiajelu oli osa Tuusulan kunnan ikääntyneiden yhteisöllisen asumisen hanketta.

Lisätietoa Kiinteistö Oy Tuusulan Tykkimiehenraitista:
• Kampanjaetu:
Tykkimiehenraitin kaksioiden ensimmäisen kuukauden vuokra 0 €. Etu on voimassa uusille asukkaille uusiin, viimeistään 1.1.2023 alkaviin vuokrasopimuksiin. Edun saaminen edellyttää 12 kk sitoutumista asumiseen. Etu ei koske käyttökorvausmaksuja.
• Taloyhtiö tarjoaa asukkailleen toistaiseksi maksuttoman 100 Mbit/s nettiyhteyden sekä saunavuoron enintään 2 kertaa viikossa vapaiden vuorojen puitteissa.
• Tykkimiehenraitti on energiankäytöltään täysin hiilineutraali. Omien aurinkopaneelien ja vihreän kaukolämmön rinnalla myös kiinteistön käyttämä sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvista energialähteistä.
Linkki tarkempiin kohdetietoihin.