Siirry sisältöön

Vuokrauskori

Vuokrauskorisi on tyhjä. Voit hakea sinulle sopivia asuntoja tai asuintaloja etusivun haun avulla ja lisätä ne vuokrauskoriisi. Vaihtoehtoisesti voit jättää avoimen asuntohakemuksen.

Ohita kuvakaruselli

Kiinteistö Oy Tuusulan Tykkimiehenraitti

Tuusula, Hyrylä

Asumaan aktiiviseen Tuusulaan?

Kohteen vuokrauksen aloittamista valmistellaan.
Maltathan vielä hetken.

Nämä tyylikkäät, hyvin varustellut kodit valmistuvat 31.1.2022 ja kutsuvat nauttimaan sujuvasta arjesta uuden Rykmentinpuiston asuinalueen sykkeessä. Keittiön induktioliedellä on ilo loihtia herkkuja. Vehreä piha ja terassillinen kerhohuone kutsuvat viettämään aikaa yhdessä. Kierrättäminen on helppoa ja roskienkin lajittelu onnistuu näppärästi kotona.

Pyörän saa lämpimään varastoon fillarilenkin jälkeen ja kiinnostavia pyöräilyreittejä löytyy useampaan makuun. Omalla autolla pääsee helposti ja nopeasti Tuusulanväylän moottoritietä vaikkapa Helsinkiin ja autopaikkoja on mukavasti tarjolla. Tuusula kuuluu HSL-alueeseen ja julkisilla pääsee Helsinkiin n. tunnissa. Keravan ja Järvenpään kaupungit ovat myös lähellä.

Tämä uudiskohteemme hyödyntää aurinkoenergiaa ja sille haetaan myös suomalaista RTS-ympäristöluokitusta, joka kertoo ympäristövastuullisesta rakentamisesta ja kiinteistöjen ylläpidosta. Ympäristön huomioiva rakennus tuottaa mm. vähemmän hiilidioksidipäästöjä.

Kohteen läheltä löytyvät niin hyvät ulkoilumaastot, ulkokuntosali, uimahalli ja kirjasto kuin ruokakauppakin. Puustellimetsän leikki- ja liikuntapuisto houkuttelee piknikille, nauttimaan kesäauringosta ja istumaan pikku lammen laiturille hyvän kirjan parissa. Hyönteishotellin mikroelämää on myös mielenkiintoinen seurata ja Tuusulan viher- ja metsäalueet kutsuvat seikkailuun.

Tervetuloa viihtymään!

Perustiedot

Sijainti: Rykmentin puistotie 15
Hyrylä
04300 Tuusula
Tyyppi: kerrostalo
Tilat ja varustelu: pesutupa
kuivaushuone
kellarikomero
urheiluvälinevarasto
kaapeli-tv
hissi
taloyhtiössa sauna
Auton säilytys: autopaikka
autohalli
Parkkipaikkojen lukumäärä: 120
Vakuus: 0 €
Vesimaksu: 20 €/hlö/kk ennakkomaksuna, tasaus kulutuksen mukaan
Yhtiön vuokravastaava: Keva Kodit
020 614 2542
kodit@keva.fi
Keva
www.keva.fi

Lisätiedot

Koneellinen ilmanvaihto: kyllä
Palvelut: Reilun kilometrin säteeltä löytyvät mm. ruokakauppa, OmaPosti-kioski, uimahalli, kirjasto, Neste Express Rykmentinpuiston tulevaisuuden huoltoasema ja terveyspalvelut.
Joukkoliikenne: Lähin bussipysäkki on vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja HSL vie esim. bussin ja junan matkassa Helsinkiin n. tunnissa. Omalla autolla esim. Keravan rautatieasemalle ajaa n. 10 min, Järvenpäähän n. 15 min, Helsinkiin n. 40 min ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle n. 20 min.
Lämmitystapa: kaukolämpö
Lisätietoja: Kerhohuone
Julkisivu: tiili

Asuntojen pohjakuvat

Rykmentin puistotie 15

Energiatodistukset

Rykmentin puistotie 15

Porras A ja B

Rykmentin puistotie 15

Porras C ja D

Rykmentin puistotie 15

Porras E

Rykmentin puistotie 15

Porras F