Vuokrauskori

Vuokrauskorisi on tyhjä. Voit hakea sinulle sopivia asuntoja tai asuintaloja etusivun haun avulla ja lisätä ne vuokrauskoriisi. Vaihtoehtoisesti voit jättää avoimen asuntohakemuksen.

Ajankohtaista

Asukastyytyväisyyskyselyn arvonta suoritettu

23.12.2016

Asukastyytyväisyyskyselymme vastausaika päättyi 18.12.2016. Saimme vastauksia 1.686 kappaletta. Lämmin kiitos vastaajille! Jokainen vastaus on meille tärkeä. Tulosten raportointi on nyt käynnissä ja lähipäivinä pääsemme tutustumaan niihin.

Kyselyyn liittyvässä arvonnassa onni suosi Marianne Snellmania Vantaan Lähettilääntieltä.

Lue lisää Sulje

Keva parantaa kiinteistösijoitustensa ympäristövastuullisuutta seuraavan viiden vuoden aikana

12.01.2016

Ympäristönäkökulmien huomioiminen on olennainen osa vastuullista ja kustannustehokasta sijoitustoimintaa. Uuden ympäristöstrategian tavoitteena on vähentää muun muassa energian- ja vedenkulutusta.

Lue lisää

Kevan lähtökohtana vastuullisessa sijoittamisessa on huomioida taloudellisten kriteerien lisäksi myös kiinteistösijoituskohteiden ympäristö- ja yhteiskuntavastuuseen liittyvät asiat. Vuosille 2016–2020 asetettujen tavoitteiden avulla pyritään vähentämään Kevan suorien kiinteistösijoituskohteiden energiankulutusta 7 % ja vedenkulutusta 10 % vuoden 2014 tasosta.

Vihreän sähkön osuutta Kevan kiinteistöihin hankitusta sähköenergiasta on tarkoitus kasvattaa vähintään 15 prosenttiin. Myös toimitilojen sertifiointiin kiinnitetään huomiota. LEED- tai BREEAM-ympäristösertifiointia edellytetään kaikissa uusissa toimitilakohteissa, minkä lisäksi sertifioidaan merkittävimmät peruskorjattavat kohteet.

Tavoitteiden etenemistä seurataan tunnusluvuilla, joista tärkeimpiä ovat erilaiset energiatehokkuutta kuvaavat ominaiskulutusindikaattorit kiinteistötyyppien mukaan. Muihin toimenpiteisiin lukeutuvat mm. erilaiset ympäristöselvitykset, energiamanageerauksen kehittäminen ja kiinteistön käyttäjien osallistaminen ympäristötavoitteisiin.

Tutustu tarkemmin Kevan ympäristötavoitteisiin

Lisätietoja

Kiinteistöjohtaja Petri Suutarinen, puh. 020 614 2493

Sulje

Uusia asuntoja Vantaan Viertolaan

01.07.2015

Keva ja NCC Rakennus Oy ovat allekirjoittaneet tiistaina 30. kesäkuuta urakkasopimuksen 108 vuokra-asunnon rakentamisesta Vantaan Viertolaan osoitteeseen Osmankäämintie 5.

Lue lisää

Viertolaan valmistuu kolme rakennusta, joihin tulee vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja. Huoneistojakauma ulottuu yksiöistä tilaviin perheasuntoihin. Kohteeseen tulee yhteensä 61 autopaikkaa, joista hieman yli puolet autohalliin ja loput piha-alueelle.

Tontilla tällä hetkellä sijaitseva hallirakennus puretaan tämän kesän kuluessa, ja uudisrakentaminen käynnistyy syyskuun 2015 alussa. Asunnot valmistuvat vaiheittain helmikuun 2017 loppuun mennessä.

”Kevan tavoitteena on lisätä pääkaupunkiseudulla omistukseensa laadukkaita vuokra-asuntoja, jotka ovat hyvien palveluiden ja joukkoliikenneyhteyksien lähettyvillä. Viertolan asuntohanke sopii hyvin tähän tavoitteeseen”, Kevan rakennuttajapäällikkö Jari Toikka sanoo.

Sulje