Siirry sisältöön

Vuokrauskori

Vuokrauskorisi on tyhjä. Voit hakea sinulle sopivia asuntoja tai asuintaloja etusivun haun avulla ja lisätä ne vuokrauskoriisi. Vaihtoehtoisesti voit jättää avoimen asuntohakemuksen.

Takaisin

Ajankohtaista

Hyrylän uusien Keva Kotien asukkaat toivottavat naapurit lämpimästi tervetulleiksi

Kiinteistö Oy Tuusulan Tykkimiehenraitissa järjestettiin 24.11.2022 toinen ikääntyvien tutustumiskäynti. Kierroksella päästiin tutustumaan kaksioihin ja kolmeen erilaiseen pohjaratkaisuun, piha-alueeseen sekä pullakahvin tuoksuiseen kerhohuoneeseen. Kierroksella tavatut asukkaat toivottivat vierailijat tervetulleiksi ja innostuipa yksi asukkaista esittelemään vierailijoille myös omaa kaunista kotiaan. Vierailijat antoivat kiitosta kotien toimivista pohjaratkaisuista ja hyvästä varustelutasosta sekä viihtyisästä pihapiiristä.

Tuusula on Suomen kolmanneksi elinvoimaisin kunta (Yle 3.11.2022). Tämä ikääntyvien bussiajeluun kuulunut tutustumiskäynti on osa Tuusulan kunnan ikääntyneiden yhteisöllisen asumisen hanketta.

Lisätietoa Kiinteistö Oy Tuusulan Tykkimiehenraitista:
• Kampanjaetu:
Tykkimiehenraitin kaksioiden ensimmäisen kuukauden vuokra 0 €. Etu on voimassa uusille asukkaille uusiin, viimeistään 1.1.2023 alkaviin vuokrasopimuksiin. Edun saaminen edellyttää 12 kk sitoutumista asumiseen. Etu ei koske käyttökorvausmaksuja.
• Taloyhtiö tarjoaa asukkailleen toistaiseksi maksuttoman 100 Mbit/s nettiyhteyden sekä saunavuoron enintään 2 kertaa viikossa vapaiden vuorojen puitteissa.
• Tykkimiehenraitti on energiankäytöltään täysin hiilineutraali. Omien aurinkopaneelien ja vihreän kaukolämmön rinnalla myös kiinteistön käyttämä sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvista energialähteistä.
Linkki tarkempiin kohdetietoihin.