Siirry sisältöön

Vuokrauskori

Vuokrauskorisi on tyhjä. Voit hakea sinulle sopivia asuntoja tai asuintaloja etusivun haun avulla ja lisätä ne vuokrauskoriisi. Vaihtoehtoisesti voit jättää avoimen asuntohakemuksen.

Usein kysytyt kysymykset

 

Vuokrasuhteen alkaessa

Vuokraamaasi huoneistoon on tehty huoneistotarkastus edellisen asukkaan muutettua pois. Mikäli kuitenkin huomaat asuntoon muuttaessasi vikoja tai puutteita, otathan heti yhteyttä isännöitsijätoimistoon. Dokumentoi viat ja puutteet tarvittaessa.

Vuokranmaksu

Vuokranmaksupäivä on kunkin kuun 3. päivä. Eräpäivää ei voi siirtää. Se on kaikilla vuokralaisillamme sama. Jos kuitenkin maksat vuokrasi myöhässä, siitä syntyy viivästyskorkoa, jonka laskutamme erikseen.

Vuokravalvonta palvelee arkisin klo 13 – 15, puh. 020 614 2650. Halutessasi voit lähettää myös sähköpostia osoitteeseen: vuokravalvonta(at)keva.fi

Asuinhuoneiston kunnossapito

Asuinhuoneistot vaativat säännöllistä huolenpitoa, jotta ne säilyvät viihtyisinä koteina. Osa huolenpidosta on asukkaan ja osa kiinteistöyhtiön vastuulla. Olemme kirjanneet oheiseen vastuunjakotaulukkoon asukkaan ja kiinteistöyhtiön vastuut jaoteltuina suoritus- ja kustannusvastuuseen. Taulukolla ei muuteta vastuunjakoa siitä, mitä se ilman taulukkoakin olisi. Taulukon tarkoituksena on tuoda esiin osapuolten velvoitteet ja toimia tarvittaessa asukkaan muistilistana.

Asukastoiminta

Haluamme tukea ja kannustaa asukkaitamme yhteistoimintaan naapureiden kanssa. Miltä kuulostaisi pihatalkoiden, peli-illan tai vaikkapa joulujuhlien järjestäminen yhdessä naapureiden kanssa? Lisätietoa esitteestä.

Asunnon vaihtaminen

Mikäli olet jo Kevan vuokralainen ja haluat vaihtaa asuntoa elämäntilannettasi paremmin vastaavaan vuokra-asuntoon, tee asuntohakemus ja täytä kohta ”Asun jo Keva Kodissa”. Huomioithan, että vaihtaessasi toiseen Kevan vuokrakotiin, et joudu maksamaan päällekkäisiä vuokria, vaan kodinvaihto toteutetaan joustavasti.

Vuokrasuhteen päättyessä

Kiitos, että asuit meillä! Jotta muuttoosi liittyvät asiat sujuvat ongelmitta, tutustu huolellisesti poismuuttajan ohjeisiin.

Mikäli sinulla on kysyttävää vuokrasuhteen päättymiseen liittyvistä asioista, lähetä sähköpostia osoitteseen asunnot[ät]keva.fi.