Vuokrauskori

Vuokrauskorisi on tyhjä. Voit hakea sinulle sopivia asuntoja tai asuintaloja etusivun haun avulla ja lisätä ne vuokrauskoriisi. Vaihtoehtoisesti voit jättää avoimen asuntohakemuksen.

Usein kysytyt kysymykset

 

Vuokrasuhteen alkaessa

Vuokraamaasi huoneistoon on tehty huoneistotarkastus edellisen asukkaan muutettua pois. Mikäli kuitenkin huomaat asuntoon muuttaessasi vikoja tai puutteita, otathan heti yhteyttä isännöitsijätoimistoon. Dokumentoi viat ja puutteet tarvittaessa.

Vuokranmaksu

Vuokranmaksupäivä on kunkin kuun 3. päivä. Eräpäivää ei voi siirtää. Se on kaikilla vuokralaisillamme sama. Jos kuitenkin maksat vuokrasi myöhässä, siitä syntyy viivästyskorkoa, jonka laskutamme erikseen.

Vuokravalvonta palvelee arkisin klo 13.00 – 15.00, puh. 020 614 2650. Halutessasi voit lähettää myös sähköpostia osoitteeseen: vuokravalvonta[ät]keva.fi

Vuokrasuhteen päättyessä

Kiitos, että asuit meillä! Jotta muuttoosi liittyvät asiat sujuvat ongelmitta, tutustu huolellisesti Poismuuttajan ohjeisiin.

Mikäli sinulla on kysyttävää vuokrasuhteen päättymiseen liittyvistä asioista, lähetä sähköpostia osoitteseen asunnot[ät]keva.fi.

Vuokrasuhteeseen liittyvät riitatilanteet

Pyrimme ratkaisemaan vuokrasuhteisiimme liittyvät erimielisyydet neuvottelemalla.

Mikäli erimielisyyttä ei kuitenkaan saada neuvottelemalla ratkaistua, voidaan riita-asia ratkaista käräjäoikeudessa.

Vaihtoehtoisesti kuluttaja-asiakkaamme voivat viedä riita-asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn sinun on oltava yhteydessä kuluttajaneuvontaan.