Siirry sisältöön

Vuokrauskori

Tarkastele ja muokkaa vuokrauskorisi sisältöä. Mikäli haluat jatkaa asuntojen tai asuintalojen lisäämistä vuokrauskoriin, palaa etusivun hakuun. Vaihtoehtoisesti voit siirtyä tekemään asuntohakemuksen. Vuokrauskorisi sisältö siirtyy hakemukselle.

Pyyhkäise

Ohita kuvakaruselli

Kiinteistö Oy Vaasan Pitkäkatu 52

Vaasa, Keskusta

Kiinteistö Oy Vaasan Pitkäkatu 52 on vuonna 1997 valmistunut 4-kerroksinen asuintalo rauhallisella sijainnilla Vaasan keskustassa. Sisäänkäynti huoneistoihin on luhtitalotyyppisesti porrastasanteelta. Talossa on 18 asuntoa, joita on kahta kokoa. Kaksiot ovat 54 m2 ja kolmiot 67 m2. Kaksiossa on viherhuoneet. Kaikissa asunnoissa on oma sauna.

Torille ja merenrantaan on matkaa vain muutaman  korttelin verran. Kaikki palvelut ovat lähellä. Teatterin väliajallakin ehtii piipahtaa kotona. Monet oppilaitokset ovat kävelymatkan päässä.

Kaikki Keva Kodit kuuluvat Green homes -verkostoon. Green homes -kiinteistöt ovat sitoutuneet energiankäytön ilmastovaikutusten nollaamiseen 2030 mennessä sekä energiatehokkuuden parantamiseen yhteistyössä vuokralaisten kanssa.

Tämä kiinteistö on kiinteistösähkön käytöltään täysin hiilineutraali. Kiinteistön käyttämä sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvista energialähteistä, pääosin kotimaisella tuulivoimalla 1.1.2023 alkaen.

Energiatodistus (PDF, 149 kt)

Perustiedot

Sijainti: Pitkäkatu 52
Keskusta
65100 Vaasa
Tyyppi: kerrostalo
Tilat ja varustelu: kuivaushuone
urheiluvälinevarasto
hissi
Auton säilytys: autopaikka
Vakuus: 0 €
Vesimaksu: 26 €/hlö/kk
Autopaikka: 10 €/kk
Yhtiön vuokravastaava: FinCap Vuokrauspalvelu Oy Vaasa
010 411 9906
vuokraus.keva@fincap.fi
FinCap Vuokrauspalvelu Oy, Vaasa

Lisätiedot

Lämmitystapa: kaukolämpö
Energialuokka: D2012
Julkisivu: tiili

Asuntojen pohjakuvat

Yhtiön vapaat asunnot