Siirry sisältöön

Vuokrauskori

Vuokrauskorisi on tyhjä. Voit hakea sinulle sopivia asuntoja tai asuintaloja etusivun haun avulla ja lisätä ne vuokrauskoriisi. Vaihtoehtoisesti voit jättää avoimen asuntohakemuksen.

Ohita kuvakaruselli

Kiinteistö Oy Tuusulan Tykkimiehenraitti

Tuusula, Hyrylä

Nämä tyylikkäät, hyvin varustellut kodit kutsuvat nauttimaan sujuvasta arjesta uuden ja aktiivisesti kehittyvän Rykmentinpuiston asuinalueen sykkeessä. Keittiön induktioliedellä on ilo loihtia herkkuja. Vehreä piha ja terassillinen kerhohuone kutsuvat viettämään aikaa yhdessä. Kierrättäminen on helppoa ja roskienkin lajittelu onnistuu näppärästi kotona. Kodit ovat myös savuttomia – tupakointi ei ole sallittu sisätiloissa eikä parvekkeilla tai terasseilla. Taloyhtiö tarjoaa asukkailleen toistaiseksi maksuttoman 100 Mbit/s nettiyhteyden sekä saunavuoron enintään 2 kertaa viikossa vapaiden vuorojen puitteissa.

Pyörän saa lämpimään varastoon fillarilenkin jälkeen ja kiinnostavia pyöräilyreittejä löytyy useampaan makuun. Omalla autolla pääsee helposti ja nopeasti Tuusulanväylän moottoritietä vaikkapa Helsinkiin ja autopaikkoja on mukavasti tarjolla. Tuusula kuuluu HSL-alueeseen ja julkisilla pääsee Helsinkiin n. tunnissa. Keravan ja Järvenpään kaupungit ovat myös lähellä.

Kohteen läheltä löytyvät niin hyvät ulkoilumaastot, ulkokuntosali, uimahalli ja kirjasto kuin ruokakauppakin. Puustellimetsän leikki- ja liikuntapuisto houkuttelee piknikille, nauttimaan kesäauringosta ja istumaan pikku lammen laiturille hyvän kirjan parissa. Hyönteishotellin mikroelämää on myös mielenkiintoinen seurata ja Tuusulan viher- ja metsäalueet kutsuvat seikkailuun.

Kaikki Keva Kodit kuuluvat Green homes -verkostoon. Green homes -kiinteistöt ovat sitoutuneet energiankäytön ilmastovaikutusten nollaamiseen 2030 mennessä sekä energiatehokkuuden parantamiseen yhteistyössä vuokralaisten kanssa.

Tämä uudiskohteemme on energiankäytöltään täysin hiilineutraali. Omien aurinkopaneelien ja vihreän kaukolämmön rinnalla myös kiinteistön käyttämä sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvista energialähteistä. Tämän lisäksi rakennushankkeelle myönnettiin RTS-ympäristöluokitus, joka kertoo ympäristövastuullisesta rakentamisesta.

Tervetuloa viihtymään!

Asukkaiden terveisiä

"Hyvä koti asua!"

Asukkaiden terveisiä

"Viihtyisä, erittäin hieno asunto."

Asukkaiden terveisiä

"Saunan vuokraus äpillä on aivan mahtava systeemi, toimii todella hyvin. Saa valita milloin haluaa mennä saunaan."

Asukkaiden terveisiä

"Todella ystävällistä asiakaspalvelua oli yhteyskanava ollut mikä tahansa."

Asukkaiden terveisiä

"Kiinteistöhuolto on ollut ammattimainen ja todella nopea liikkeissään."

Asukkaiden terveisiä

"Asiointi sekä isännöitsijän että huollon kanssa on ollut helppoa."

Asukkaiden terveisiä

"Todella viihtyisä taloyhtiö, onneksi löytyi uusi koti samasta taloyhtiöstä."

Asukkaiden terveisiä

"Voin aina ylpeänä kertoa ystävilleni, että asun Kevan vuokra-asunnossa ja olen tosi tyytyväinen. "

Perustiedot

Sijainti: Rykmentin puistotie 15
Hyrylä
04300 Tuusula
Tyyppi: kerrostalo
Tilat ja varustelu: pesutupa
kuivaushuone
kellarikomero
urheiluvälinevarasto
kaapeli-tv
hissi
taloyhtiössa sauna
Auton säilytys: autopaikka
autohalli
Parkkipaikkojen lukumäärä: 120
Vakuus: 0 €
Vesimaksu: 24 €/hlö/kk ennakkomaksuna, tasaus kulutuksen mukaan
Autopaikka: Hallissa: katettu autopaikka 50 € / kk ja kattamaton 45 € / kk. Pihapaikka pistokkeella 45 €/kk.
Yhtiön vuokravastaava: Asuntokanava
010 411 9906
vuokraus.keva@asuntokanava.fi
Kanava Tools Oy

Lisätiedot

Koneellinen ilmanvaihto: kyllä
Palvelut: Reilun kilometrin säteeltä löytyvät mm. ruokakauppa, OmaPosti-kioski, uimahalli, kirjasto, Neste Express Rykmentinpuiston tulevaisuuden huoltoasema ja terveyspalvelut.
Joukkoliikenne: Omalla autolla esim. Keravan rautatieasemalle ajaa n. 10 min, Järvenpäähän n. 15 min, Helsinkiin n. 40 min ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle n. 20 min. Lähin bussipysäkki on vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja HSL vie esim. bussin ja junan matkassa Helsinkiin n. tunnissa.
Lämmitystapa: kaukolämpö
Lisätietoja: Maksuton pesutuvan, kuivaushuoneen ja kerhohuoneen käyttö sekä saunavuoro enintään 2 krt / vko vapaiden vuorojen puitteissa
Julkisivu: tiili

Asuntojen pohjakuvat

Rykmentin puistotie 15

Energiatodistukset

Rykmentin puistotie 15

Porras A ja B

Rykmentin puistotie 15

Porras C ja D

Rykmentin puistotie 15

Porras E

Rykmentin puistotie 15

Porras F

Yhtiön vapaat asunnot