Siirry sisältöön

Vuokrauskori

Vuokrauskorisi on tyhjä. Voit hakea sinulle sopivia asuntoja tai asuintaloja etusivun haun avulla ja lisätä ne vuokrauskoriisi. Vaihtoehtoisesti voit jättää avoimen asuntohakemuksen.

Ohita kuvakaruselli

Kiinteistö Oy Jyväskylän Isohovi

Jyväskylä, Kuokkala

Kiinteistö Oy Jyväskylän Isohovi on neljän talon pieni rivitaloyhtiö. Tällä erityisesti lapsiperheiden suosimalla Kuokkalanpellon rivi- ja omakotitaloalueella alueella asut viihtyisän vehreässä ympäristössä lähellä palveluita.

Jyväskylän keskustaan on matkaa noin 5 km. Alueelta on bussiyhteydet keskustaan ja pysäkki on vieressä.  Lähellä ovat Kuokkalan keskustan liikekeskuksen elintarvike- ja muut erikoistavarakaupat sekä ravintolat. Kuokkalassa on hyvät palvelut, mm. terveyskeskus, apteekki ja koulut. Keljon marketit ovat pienen matkan päässä.

Viihtyisän asumisen lisäksi alueella on vapaa-ajan mahdollisuuksia koko perheelle. Parin kilometrin päässä on mm. Viherlandia ja lasten Viherlaakso.

Kaikki Keva Kodit kuuluvat Green homes -verkostoon. Green homes -kiinteistöt ovat sitoutuneet energiankäytön ilmastovaikutusten nollaamiseen 2030 mennessä sekä energiatehokkuuden parantamiseen yhteistyössä vuokralaisten kanssa.

Tämä kiinteistö on kiinteistösähkön käytöltään täysin hiilineutraali. Kiinteistön käyttämä sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvista energialähteistä, pääosin kotimaisella tuulivoimalla 1.1.2023 alkaen.

Perustiedot

Sijainti: Kippo 2
Kuokkala
40520 Jyväskylä
Tyyppi: rivitalo
Tilat ja varustelu: urheiluvälinevarasto
Auton säilytys: autopaikka ja sähköpistoke
Vakuus: 0 €
Vesimaksu: 22 €/hlö/kk
Autopaikka: 9 €/kk
Yhtiön vuokravastaava: FinCap Vuokrauspalvelu Oy Jyväskylä
010 411 9906
vuokraus.keva@fincap.fi
FinCap Vuokrauspalvelu Oy, Jyväskylä

Lisätiedot

Palvelut: Kuokkalan keskustan palvelut 1 km päässä. Lähikauppa naapurissa.
Joukkoliikenne: Bussipysäkki talon vieressä.
Lämmitystapa: kaukolämpö
Energialuokka: E2012
Julkisivu: rapattu

Asuntojen pohjakuvat