Siirry sisältöön

Vuokrauskori

Vuokrauskorisi on tyhjä. Voit hakea sinulle sopivia asuntoja tai asuintaloja etusivun haun avulla ja lisätä ne vuokrauskoriisi. Vaihtoehtoisesti voit jättää avoimen asuntohakemuksen.

Takaisin

Ajankohtaista

Uusia Keva Koteja Tuusulan Rykmentinpuistoon

Tunnetko jo Tuusulan Rykmentinpuiston?
Tämä Hyrylän entinen kasarmialue kehittyy raikkaaksi kyläkaupungiksi, jossa yhdistyvät elävä kaupunkikeskus ja sen ympärille rakentuvat vehmaat puistokylät. Se on paikka, jossa palveluiden läheisyys, moderni arkkitehtuuri ja luonnon muovaama metsä kohtaavat ilahduttavasti.

Jos et vielä tunne Rykmentinpuistoa, tutustu ihmeessä tarkemmin alueen omilla sivuilla: www.rykmentinpuisto.fi.

Rykmentinpuistoon valmistuu helmikuussa 144 Keva Kotia. Kävimme kurkkaamassa rakennustöiden edistymistä ja hienoltahan uudet kodit näyttivät! Toimivia pohjaratkaisuja, kauniita pintoja ja tyylikkäitä kalusteita. Keittiöissä on mm. induktioliedet, astianpesukoneet ja hyvät jätteiden lajittelumahdollisuudet. Taloyhtiön tarjoamana 100 Mbit/s netti ja ilmaiset saunavuorot. Nämä kodit todella kutsuvat viihtymään!

Ympäristöasioihinkin on panostettu vahvasti. Kiinteistö Oy Tuusulan Tykkimiehenraitti on energiankäytöltään täysin hiilineutraali. Omien aurinkopaneelien ja vihreän kaukolämmön rinnalla myös kiinteistön käyttämä sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvista energialähteistä. Kohteelle haetaan lisäksi suomalaista RTS-ympäristöluokitusta, joka kertoo ympäristövastuullisesta rakentamisesta ja kiinteistöjen ylläpidosta.

Asuntojen vuokraus on täydessä käynnissä.
Tutustu uusiin koteihin tästä.