Siirry sisältöön

Vuokrauskori

Vuokrauskorisi on tyhjä. Voit hakea sinulle sopivia asuntoja tai asuintaloja etusivun haun avulla ja lisätä ne vuokrauskoriisi. Vaihtoehtoisesti voit jättää avoimen asuntohakemuksen.

Takaisin

Ajankohtaista

Uusia asuntoja Vantaan Viertolaan

Keva ja NCC Rakennus Oy ovat allekirjoittaneet tiistaina 30. kesäkuuta urakkasopimuksen 108 vuokra-asunnon rakentamisesta Vantaan Viertolaan osoitteeseen Osmankäämintie 5.

Viertolaan valmistuu kolme rakennusta, joihin tulee vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja. Huoneistojakauma ulottuu yksiöistä tilaviin perheasuntoihin. Kohteeseen tulee yhteensä 61 autopaikkaa, joista hieman yli puolet autohalliin ja loput piha-alueelle.

Tontilla tällä hetkellä sijaitseva hallirakennus puretaan tämän kesän kuluessa, ja uudisrakentaminen käynnistyy syyskuun 2015 alussa. Asunnot valmistuvat vaiheittain helmikuun 2017 loppuun mennessä.

”Kevan tavoitteena on lisätä pääkaupunkiseudulla omistukseensa laadukkaita vuokra-asuntoja, jotka ovat hyvien palveluiden ja joukkoliikenneyhteyksien lähettyvillä. Viertolan asuntohanke sopii hyvin tähän tavoitteeseen”, Kevan rakennuttajapäällikkö Jari Toikka sanoo.