Siirry sisältöön

Vuokrauskori

Vuokrauskorisi on tyhjä. Voit hakea sinulle sopivia asuntoja tai asuintaloja etusivun haun avulla ja lisätä ne vuokrauskoriisi. Vaihtoehtoisesti voit jättää avoimen asuntohakemuksen.

Takaisin

Ajankohtaista

Koronaviruksen vaikutus asiointiin

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ehdottoman tärkeää. Näissä poikkeuksellisissa oloissakin pyrimme palvelemaan mahdollisimman hyvin.

Koronaviruksen leviämisen estämiseksi toimimme asuntojen vuokrauksessa toistaiseksi seuraavasti:

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme tavoitat puhelimitse numerosta 020 614 2542 tai sähköpostilla kodit@keva.fi. Olemme siirtyneet etätyöskentelyyn, joten vierailut Keva-talossa eivät toistaiseksi ole mahdollisia. Asiakaspalvelumme voi hetkellisesti ruuhkautua, mutta pyrimme vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman pian.

Asuntonäytöt 

Asuntoihin ei toistaiseksi tehdä yleisnäyttöjä. Yksityisesittelyt tehdään mahdollisuuksien mukaan tutustumiskäynnillä, videopuhelulla tai nykyisiltä asukkailta saatujen kuva- tai videomateriaalin avulla. Mikäli vuokraat asunnon ilman tutustumiskäyntiä, voit perua vuokrauksen vuokrakauden alkaessa, jos asunto ei vastaakaan tarpeitasi.

Yksityisesittelyyn tulevia pyydämme noudattamaan yleisiä viranomaisten määräyksiä. Esittelyihin ei saa osallistua, mikäli on altistunut koronavirukselle tai huomaa itsellään hengitystieinfektioon viittaavia oireita.

Muutot

Kiinnitäthän muuttosi yhteydessä erityistä huomiota kosketuspintojen puhdistamiseen.

Mikäli vuokrasuhteesi on päättymässä ja sinulla on flunssan oireita tai olet karanteenissa, otathan välittömästi meihin yhteyttä kodit@keva.fi sähköpostin kautta.

Asuntotarkastukset tehdään poikkeuksellisesti ilman asukkaiden läsnäoloa.

Vuokranmaksukyvyn heikkeneminen

Mikäli koronaviruspandemian seurauksena vuokranmaksukykysi heikkenee oleellisesti, ole meihin yhteydessä tarvittavan maksuaikataulun sopimiseksi. Lähetä ehdotus maksusuunnitelmaksi perusteluineen osoitteeseen vuokravalvonta@keva.fi.

Jos arvioit vuokranmaksukykysi heikkenevän pidempiaikaisesti, tarkistathan asuntotarjonnastamme, olisiko meillä tarjolla muuttuneeseen tilanteeseesi paremmin sopivaa asuntoa. Mikäli löydät tarjonnastamme sinulle paremmin sopivan asunnon, tee asuntohakemus ja lähetä sähköpostia asunnonvaihtohalustasi osoitteeseen kodit@keva.fi.

Isännöitsijät huolehtivat asuintalojen turvallisuudesta

Asuintalojemme isännöitsijät seuraavat tiivisti viranomaisten ohjeita ja suosituksia koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Heillä on valtuudet ryhtyä kunkin asuintalon osalta tarvittaviin toimiin, ja he vastaavat asuintalokohtaisesta tiedotuksesta. Mikäli sinulla on asuintaloosi liittyvää kysyttävää, olethan suoraan yhteydessä isännöintiin. Isännöinnin yhteystiedot löytyvät porrashuoneiden ala-auloissa sijaitsevilta ilmoitustauluilta.