Siirry sisältöön

Vuokrauskori

Vuokrauskorisi on tyhjä. Voit hakea sinulle sopivia asuntoja tai asuintaloja etusivun haun avulla ja lisätä ne vuokrauskoriisi. Vaihtoehtoisesti voit jättää avoimen asuntohakemuksen.

Takaisin

Ajankohtaista

91 % asukkaistamme nauttii Keva Kotien rauhasta!

Kotona pitää päästä hengähtämään ja rauhoittumaan arjen muusta vilskeestä. Toisaalta koti voi toimia myös etätyöskentelypaikkana. Tuoreen asukastyytyväisyyskyselyn tulokset kertovat, että Keva Kodit ovat rauhallisia. Vastaajista 91 % totesi taloyhteisönsä olevan rauhallinen. Avovastauksissa kehuttiin myös mm. mukavia naapureita.

Arvostamme saamaamme palautetta ja on todella mukava huomata, että asukkaamme ovat innostuneita vaikuttamaan asumiseensa. Vuosittaiseen kyselyymme saimme tällä kertaa 1363 vastausta. Vastausprosentti oli 54 % nousten hieman edellisestä vuodesta. Kyselyn mukaan 64 % vastaajista suosittelee meitä vuokranantajana ja NPS-suositteluindeksimme on 55.

Kodin pitää tuntua kodilta ja haluamme mahdollistaa asukkaillemme pieniä omakustanteisia muutostöitä. Lisätietoa ja ohjeita oman kodin tuunaukseen löytyy tästä muutostyölomakkeesta (PDF, 177 kt).

Asumisviihtyvyyden lisäämiseksi olemme myös käynnistäneet pilotin parveketupakointikieltojen hakemiseksi niissä kohteissamme, joista olemme saaneet asukkailtamme eniten palautetta häiritsevästä tupakoinnista.

Kyselyyn vastanneista 18 % on asunut myös aiemmin Keva Kodissa. Tarjoammekin mielellämme asukkaillamme mahdollisuuden vaihtaa joustavasti Keva Kotia asunnontarpeiden muuttuessa, jos meillä on mahdollisuus tarjota sopivaa uutta kotia. Asuntohakemus tulee toki ensin täyttää normaalisti. Pääset tästä asuntohakemukselle.

Saamamme vastaukset on käyty läpi ja niiden tiimoilta yhteistyökumppaneitamme koskeva palaute on välitetty eteenpäin kiitosten ja kehitysehdotusten kera.

Asukastyytyväisyyskyselyn arvonta on myös suoritettu ja voittajaan on oltu yhteydessä. Tällä kertaa arvonnan voittaja löytyi Helsingin Herttoniemestä Kiinteistö Oy Abraham Wetterintie 6:sta.

Lämpimät onnittelut voittajalle ja kiitokset kaikille kyselyyn vastanneille!