Siirry sisältöön

Vuokrauskori

Vuokrauskorisi on tyhjä. Voit hakea sinulle sopivia asuntoja tai asuintaloja etusivun haun avulla ja lisätä ne vuokrauskoriisi. Vaihtoehtoisesti voit jättää avoimen asuntohakemuksen.

Ohita kuvakaruselli

Luonnonläheistä asumista

Kauniainen, Kauniainen

Täällä asutaan rauhallisessa huvilamaisessa asuinympäristössä luonnon keskellä. Krouvikalliontie 3 talot ovat paritalotyyppisiä, yhden ja kahden asunnon taloja. Taloyhtiö on rauhallinen ja viihtyisä.

Kauniaisten kaupungin palvelujen lisäksi nopean junamatkan päässä on runsaasti kauppoja ja palveluita mm. Espoon keskuksessa ja Leppävaarassa. Juna-asemalle matkaa on 1,5 km. Alueella on loistavat ja monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet.

Kaikki Keva Kodit kuuluvat Green homes -verkostoon. Green homes -kiinteistöt ovat sitoutuneet energiankäytön ilmastovaikutusten nollaamiseen 2030 mennessä sekä energiatehokkuuden parantamiseen yhteistyössä vuokralaisten kanssa.

Tämä kiinteistö on kiinteistösähkön käytöltään täysin hiilineutraali. Kiinteistön käyttämä sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvista energialähteistä, pääosin kotimaisella tuulivoimalla 1.1.2023 alkaen.

Perustiedot

Sijainti: Krouvikalliontie 3
Kauniainen
02700 Kauniainen
Tyyppi: paritalo
Tilat ja varustelu: pesutupa
kuivaushuone
urheiluvälinevarasto
taloyhtiössa sauna
Auton säilytys: autopaikka
Vakuus: 0 €
Vesimaksu: 28 € / hlö / kk
Autopaikka: 0 €
Yhtiön vuokravastaava: Keva Kodit (ark. klo 9-11)
020 614 2542
kodit@keva.fi
Keva
www.keva.fi

Lisätiedot

Joukkoliikenne: Bussipysäkille n. 300 metriä. Juna-asemalle 1,5 km.
Lämmitystapa: kaukolämpö
Energialuokka: G2008
Julkisivu: rapattu

Asuntojen pohjakuvat

Yhtiön vapaat asunnot