Siirry sisältöön

Vuokrauskori

Vuokrauskorisi on tyhjä. Voit hakea sinulle sopivia asuntoja tai asuintaloja etusivun haun avulla ja lisätä ne vuokrauskoriisi. Vaihtoehtoisesti voit jättää avoimen asuntohakemuksen.

Ohita kuvakaruselli

Kiinteistö Oy Helsingin Suvilahdenkatu 6

Helsinki, Sörnäinen

Suvilahdenkatu 6:n kodit ovat saaneet helmikuussa 2021 valmistuneen peruskorjauksen yhteydessä täysin uusitun, raikkaan ja tyylikkään ilmeen. Täällä asut mukavasti erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Helsingin keskustan tuntumassa, Sörnäisissä. Kulje metrolla, bussilla tai raitiovaunulla! Keskustaan on alle kolmen kilometrin matka. Katso kohdevideo: https://vimeo.com/518517047/902b0d9a9f.

Kaupunkilainen arki syntyy hyvistä liikenneyhteyksistä, palveluista ja rennosta tunnelmasta. Kaikki palvelut ovat lähellä ja mm. Helsingin Teurastamon alue ja kauppakeskus REDI ovat vain kivenheiton päässä. Piipahda viikonloppuisin vaikkapa Suvilahden alueen tapahtumissa tai nauti Hakaniemen torin ja kauppahallin tarjonnasta. Tänne on helppo kotiutua kaikenlaisissa elämäntilanteissa.

Kaikki Keva Kodit kuuluvat Green homes -verkostoon. Green homes -kiinteistöt ovat sitoutuneet energiankäytön ilmastovaikutusten nollaamiseen 2030 mennessä sekä energiatehokkuuden parantamiseen yhteistyössä vuokralaisten kanssa.

Tässä kiinteistössä on tehty merkittävä panostus kiinteistön energiankäytön matalapäästöisyyteen. Kiinteistön lämmityksessä hyödynnetään ekologista ja energiatehokasta lämpöpumppua ja kiinteistön tarvitsema sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvalla energialla. Näin toimittaessa kiinteistön energiankäytön hiilidioksidipäästöt on saatu hyvin lähelle nollaa.

Perustiedot

Sijainti: Suvilahdenkatu 6
Sörnäinen
00500 Helsinki
Tyyppi: kerrostalo
Tilat ja varustelu: kuivaushuone
kellarikomero
urheiluvälinevarasto
kaapeli-tv
hissi
Auton säilytys: autotalli
autopaikka
Parkkipaikkojen lukumäärä: 28
Vakuus: 0 €
Vesimaksu: 21,60 €/hlö/kk - ennakkomaksu, tasaus kulutuksen mukaan
Autopaikka: 120 €/kk
Yhtiön vuokravastaava: Keva Kodit (ark. klo 9-12)
020 614 2542
kodit@keva.fi
Keva
www.keva.fi

Lisätiedot

Joukkoliikenne: Bussi- ja raitiovaunupysäkille 400 metriä ja metroasemalle 500 metriä
Lämmitystapa: kaukolämpö
Energialuokka: F2014
Lisätietoja: 100M Internet-yhteys
Julkisivu: betonipintainen elementti

Asuntojen pohjakuvat

Suvilahdenkatu 6

Energiatodistukset

Suvilahdenkatu 6, 00580 Helsinki

Yhtiön vapaat asunnot