Siirry sisältöön

Vuokrauskori

Vuokrauskorisi on tyhjä. Voit hakea sinulle sopivia asuntoja tai asuintaloja etusivun haun avulla ja lisätä ne vuokrauskoriisi. Vaihtoehtoisesti voit jättää avoimen asuntohakemuksen.

Ohita kuvakaruselli

Vesitornin maisemissa

Helsinki, Vuosaari

Merikorttikuja 4 sijaitsee viihtyisässä ympäristössä, rauhallisella asuinalueella Vuosaaren huipulla, entisen vesitornin paikalla. Talo on valmistunut vuonna 2007. Täällä asut lähellä luontoa, meren ja upeiden ulkoilumaastojen äärellä. Vartiokylänlahti ja Rastilan kartano uimarantoineen ja ulkoilualueineen ovat hyvä syy lähteä kävelylle.

Alueella on oma lähikauppa ja Vuosaaren keskustan monipuoliset palvelut ovat kattavat. Kauppakeskus Columbus, Vuotalon kirjasto- ja kulttuuripalvelut ja uimahalli ja ovat metroaseman välittömässä läheisyydessä. Itäkeskus on vain muutaman minuutin metromatkan päässä. Metromatka keskustaan vie vain 20 minuuttia.

Koti Merikorttikuja 4:ssä on toiveiden täyttymys varsinkin lapsiperheille. Päiväkodit ja koulu sijaitsevat lähellä. Aivan lähellä sijaitsee myös lasten suosikki, Lohikäärmepuisto, jonne tullaan leikkimään myös pidemmän matkan takaa.

Asumisviihtyvyyden lisäämiseksi olemme aloittaneet tässä kohteessa parveketupakointikieltojen hakemisen kaupungilta. Vuokrasopimuksiimme on 1.11.2016 alkaen sisältynyt asuinhuoneistojen sisätiloja sekä huoneistoparvekkeita, -terasseja ja -pihoja koskeva tupakointikielto. Kaupungilta haettavalla kiellolla parveketupakointi on tarkoitus kieltää kaikilla kohteen parvekkeilla, terasseilla ja huoneistopihoilla.

Terveisiä asukkailta

"Merikorttikuja 4 on löytö rauhallisesta ja siististä ympäristöstä pitävälle."

Terveisiä asukkailta

"Erinomainen sijainti"

Terveisiä asukkailta

"Kiinteistön kunnosta pidetään huolta ja havaitut virheet korjataan sekä paikat pyritään pitämään siistinä."

Terveisiä asukkailta

"Huolto toimii hyvin ja nopeasti."

Terveisiä asukkailta

"Hyvin luotu viihtyisä ja rauhallinen asuinympäristö."

Terveisiä asukkailta

"Olen kyllä viihtynyt asunnossa talon valmistumisesta asti. Kevan henkilökunta on ollut aina ystävällistä ja asiat ovat hoituneet hyvin."

Perustiedot

Sijainti: Merikorttikuja 4
Vuosaari
00960 Helsinki
Tyyppi: kerrostalo
Tilat ja varustelu: hissi
Auton säilytys: autokatos
autopaikka ja sähköpistoke
Vakuus: 1 kk vuokraa vastaava summa
Vesimaksu: 21,50 €/hlö/kk
Autopaikka: 33-38 €/kk
Yhtiön vuokravastaava: Keva Kodit
020 614 2542
kodit@keva.fi
Keva
www.keva.fi

Lisätiedot

Koneellinen ilmanvaihto: kyllä
Lämmitystapa: kaukolämpö
Energialuokka: E2012

Asuntojen pohjakuvat

Merikorttikuja 4

Energiatodistukset

Merikorttikuja 4

Avaa