Siirry sisältöön

Vuokrauskori

Vuokrauskorisi on tyhjä. Voit hakea sinulle sopivia asuntoja tai asuintaloja etusivun haun avulla ja lisätä ne vuokrauskoriisi. Vaihtoehtoisesti voit jättää avoimen asuntohakemuksen.

Ohita kuvakaruselli

Vesitornin maisemissa

Helsinki, Vuosaari

Merikorttikuja 4 sijaitsee viihtyisässä ympäristössä, rauhallisella asuinalueella Vuosaaren huipulla, entisen vesitornin paikalla. Talo on valmistunut vuonna 2007. Täällä asut lähellä luontoa, meren ja upeiden ulkoilumaastojen äärellä. Vartiokylänlahti ja Rastilan kartano uimarantoineen ja ulkoilualueineen ovat hyvä syy lähteä kävelylle.

Alueella on oma lähikauppa ja Vuosaaren keskustan monipuoliset palvelut ovat kattavat. Kauppakeskus Columbus, Vuotalon kirjasto- ja kulttuuripalvelut sekä uimahalli ovat metroaseman välittömässä läheisyydessä. Itäkeskus on vain muutaman minuutin metromatkan päässä. Metromatka keskustaan vie vain 20 minuuttia.

Koti Merikorttikuja 4:ssä on toiveiden täyttymys varsinkin lapsiperheille. Päiväkodit ja koulu sijaitsevat lähellä. Aivan lähellä sijaitsee myös lasten suosikki, Lohikäärmepuisto, jonne tullaan leikkimään myös pidemmän matkan takaa.

Vuokrasopimuksiimme on 1.11.2016 alkaen sisältynyt asuinhuoneistojen sisätiloja sekä huoneistoparvekkeita, -terasseja ja -pihoja koskeva tupakointikielto. Tähän kohteeseen Helsingin kaupunki on lisäksi asettanut tupakkalain mukaisen tupakointikiellon kaikille huoneistoparvekkeille ja huoneistopihoille.

Kaikki Keva Kodit kuuluvat Green homes -verkostoon. Green homes -kiinteistöt ovat sitoutuneet energiankäytön ilmastovaikutusten nollaamiseen 2030 mennessä sekä energiatehokkuuden parantamiseen yhteistyössä vuokralaisten kanssa.

Tässä kiinteistössä on panostettu tasaisiin sisälämpötiloihin ja energiatehokkaaseen lämmitykseen älykkään lämmityksenohjauksen avulla, joka hyödyntää mm. alueellisia lähituntien sääennusteita. Kiinteistön käyttämä sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvista energialähteistä, pääosin kotimaisella tuulivoimalla 1.1.2023 alkaen.

Energiatodistukset
Talo A (PDF, 137 kt kt), Talo B (PDF, 137 kt kt)

Asukkaiden terveisiä

"Merikorttikuja 4 on löytö rauhallisesta ja siististä ympäristöstä pitävälle."

Asukkaiden terveisiä

"Erinomainen sijainti"

Asukkaiden terveisiä

"Huolto toimii hyvin ja nopeasti."

Asukkaiden terveisiä

"Hyvin luotu viihtyisä ja rauhallinen asuinympäristö."

Asukkaiden terveisiä

"Olen kyllä viihtynyt asunnossa talon valmistumisesta asti."

Perustiedot

Sijainti: Merikorttikuja 4
Vuosaari
00960 Helsinki
Tyyppi: kerrostalo
Tilat ja varustelu: hissi
Auton säilytys: autokatos
autopaikka ja sähköpistoke
Vakuus: 1 kk vuokraa vastaava summa
Vesimaksu: 24,30 €/hlö/kk
Autopaikka: 33-38 €/kk
Yhtiön vuokravastaava: Keva Kodit
020 614 2542
kodit@keva.fi
Keva
www.keva.fi

Lisätiedot

Koneellinen ilmanvaihto: kyllä
Lämmitystapa: kaukolämpö
Energialuokka: E2012

Asuntojen pohjakuvat

Merikorttikuja 4

Yhtiön vapaat asunnot