Siirry sisältöön

Vuokrauskori

Vuokrauskorisi on tyhjä. Voit hakea sinulle sopivia asuntoja tai asuintaloja etusivun haun avulla ja lisätä ne vuokrauskoriisi. Vaihtoehtoisesti voit jättää avoimen asuntohakemuksen.

Takaisin

Ajankohtaista

Asukastyytyväisyyskysely 2021

Vuosittaiseen asukastyytyväisyyskyselyymme vastasi 1306 asukasta vastausprosentin ollessa mukavat 49 %. Kyselyn mukaan 59 % asukkaistamme suosittelee meitä vuokranantajana.

Viime vuoden tapaan asukastyytyväisyyskyselyyn vastanneista huimat 91 % kokee taloyhteisönsä rauhalliseksi. Taloyhtiön parhaimpina puolina nousivat esiin rauhallisuus, naapurit ja sijainti. Haluamme myös osaltamme tukea ja kannustaa asukkaitamme yhteisöllisyyteen naapureiden kanssa esimerkiksi asukastoiminnan muodossa. Vapaaehtoinen ja vapaamuotoinen asukastoiminta voi olla esimerkiksi pihatalkoiden, yhteisten kahvihetkien tai leffailtojen pitämistä yhdessä naapureiden kanssa. Lisätietoja asukastoiminnasta löydät täältä: https://vuokra-asunnot.keva.fi/uploads/2019/11/esite_asukastoiminnasta.pdf.

Kyselyssä saamamme palaute on meille ensiarvoisen tärkeää kehittäessämme kohteitamme ja palvelujamme yhä paremmin asukkaitamme palveleviksi. Vastaukset käydään aina tarkasti läpi ja kaikki yhteistyökumppaneitamme koskevat risut ja ruusut  välitetään eteenpäin.

Koko asuntokantamme isännöintitehtävien ja vuokrareskontran hoito siirtyy huhtikuun alussa Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy:lle. Kiinteistö-Tahkolan tavoitteena on tuottaa Keva Kotien asukkaille alan paras asiakastyytyväisyys. Kiinteistö-Tahkola mm. tarjoaa asukkaiden käyttöön sähköiset palvelut ja taloyhtiöportaalin helpottamaan asumista ja nopeuttamaan asioiden hoitamista. Kiinteistö-Tahkola ottaa myös kyselyssä esiin tulleet kehitysehdotukset ja mahdolliset puutteet hoitaakseen.

Saamamme palautteen johdosta olemme laatineet kattavan Asukkaan oppaan antamaan perustietoa asumisesta, kotien kunnossapidosta, hoidosta ja turvallisuudesta sekä ympäristö ja -energia-asioista. Tutustuthan oppaan kiinnostavaan sisältöön tästä: Keva Kodit Asukkaan opas.

Lämmin kiitos vielä kaikille asukastyytyväisyyskyselyyn vastanneille!